A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту

Дата: 31.01.2022 15:00
Кількість переглядів: 340

Фото без описуПовідомлення про оприлюднення

проєкту регуляторного акту – рішення Середино-Будської міської ради «Про погодження проєкту регуляторного акту – рішення міської ради «Про положення про порядок розміщення зовнішньої реклами на території Середино-Будської міської територіальної громади»

Представлений проєкт регуляторного акту підготовлено з метою забезпечення надходжень до місцевого бюджету Середино-Будської міської територіальної громади у відповідності до Податкового кодексу України та принципами державної регуляторної політики.

Проєкт регуляторного акту «Про погодження проєкту регуляторного акту – рішення міської ради «Про положення про порядок розміщення зовнішньої реклами на території Середино-Будської міської територіальної громади» та аналіз регуляторного впливу до нього буде оприлюднений на офіційному сайті Середино-Будської міської ради https://sbmiskrada.gov.ua/ в підрозділі  «Оприлюднення проєктів регуляторних актів» розділу  «Регуляторна діяльність».

Зауваження та пропозиції в письмовому вигляді приймаються розробником проєкту  регуляторного акту протягом одного місяця з дня його оприлюднення за адресою:

41000, м. Середина-Буда, вул. Центральна, 25, відділ економічного розвитку, торгівлі, інвестицій, комунальної власності, архітектури, містобудування, агропромислового комплексу та житлово-комунального  господарства апарату Середино-Будської міської ради, каб. №27;

Електронна адреса : ekonomiksbuda@gmail.com, тел. 7-14-58.

Розробник проєкту -  відділ економічного розвитку, торгівлі, інвестицій, комунальної власності, архітектури, містобудування, агропромислового комплексу та житлово-комунального  господарства апарату Середино-Будської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь