A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

"Дистанційку" у закладах освіти і культури подовжено на тиждень

Дата: 04.02.2022 14:14
Кількість переглядів: 297

 Сьогодні, 4 лютого, під головуванням міського голови Середино-Будської міської ради відбулось позачергове засідання комісії з питань ТЕБ і НС Середино-Будської міської ради. Першим на порядок денний виносилося актуальне питання щодо санітарно-епідеміологічного стану та рівня захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2 в Середино-Будській міській територіальній громаді.

По інформації Вікторії Муляр, директора КНП «Середино-Будська міська лікарня», епідемічна ситуація на території Середино-Будської міської територіальної громади погіршується. Станом на 04.02.2022 на лікуванні від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 перебуває 202 особи з яких 34 дитини та 7 медичних працівників. За період з 31.01.2022 по 04.02.2022 зареєстровано 79 нових випадків захворювання.

В результаті засідання було прийняте рішення подовжити дистанційну форму роботи у всіх закладах освіти і культури ще на тиждень.

 


У  К  Р  А  Ї  Н  А

СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА

 

вул. Центральна, 25, м. Середина-Буда , Шосткинський район, Сумська область, 41000, тел.:(05451) 7-15-38, факс (05451)7-16-38, E-mail: sbudagorsovet@gmail.com

Код ЄДРПОУ 24006272

Протокол № 4

позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Середино-Будської міської ради

04 лютого 2022 року                                                             м. Середина-Буда

ГОЛОВУВАВ: міський голова Середино-Будської міської ради, голова комісії з питань ТЕБ і НС Середино-Будської міської ради Ген О.Г.

ПРИСУТНІ:  члени комісії з питань ТЕБ і НС (за окремим списком).

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

І. Про стан забезпечення санітарно-епідеміологічного добробуту населення, запобігання поширенню на території Середино-Будської міської територіальної громади гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

ІІ. Про стан пожежної безпеки на території Середино-Будської міської територіальної громади.

СЛУХАЛИ ПО ПЕРШОМУ ПИТАННЮ:

Муляр В.В., директор КНП «Середино-Будська міська лікарня» яка поінформувала присутніх, що епідемічна ситуація на території Середино-Будської міської територіальної громади погіршується. Станом на 04.02.2022 на лікуванні від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 перебуває 202 особи з яких 34 дитини та 7 медичних працівників. За період з 31.01.2022 по 04.02.2022 зареєстровано 79 нових випадків захворювання.

ВИСТУПИЛИ:

Алексейцева О.В., начальник управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Середино-Будської міської ради.

ВИРІШИЛИ:

1. Інформацію директора КНП «Середино-Будська міська лікарня Муляр В.В. взяти до відома.

2.  Управлінню освіти, культури, молоді, спорту та туризму Середино-Будської міської ради (Алексейцева О.В.) продовжити  дистанційну форму роботи закладів загальної середньої освіти, дошкільних навчальних закладів, позашкільних навчальних закладів та закладів культури.

Термін виконання: до 11.02.2022

3. Керівникам закладів освіти проводити інформаційно – роз’яснювальну роботу з учнями та їх батьками щодо необхідності суворого дотримання протиепідемічних заходів та обмеження перебування учнів в громадських місцях без необхідності.

Термін виконання: під час карантину

Голова комісії з питань ТЕБ і НС                                            Олександр ГЕН

 

Секретар комісії                                                                        Леонід НЕДБАЙ

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь