A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

ІНФОРМАЦІЯ про нарахування та виплати заробітної плати по комунальному некомерційному підприємству «Середино-Будська міська лікарня » Середино-Будської міської ради

Дата: 14.02.2022 11:35
Кількість переглядів: 220

Адміністрація комунального некомерційного підприємства «Середино-Будська міська лікарня » Середино-Будської міської ради   повідомляє, що з 01.01.2022 року заробітна плата медичним працівникам лікарні нараховується згідно постанови Кабінету Міністрів України від 12.01.2022 №2 «Деякі питання оплати праці медичних працівників закладів охорони здоров’я ».

Підпункт 1п.1 постанови №2 визначає, що розмір нарахованої заробітної плати медичним працівникам за повністю виконану місячну (годинну) норму праці установлюється в межах фонду оплати праці на 2022 рік :

- на рівні не менше 20 000,00 гривень лікарям ( крім лікарів –інтернів ) та професионалам з вищою немедичною освітою, які допущені  до медичної діяльності в закладі.

- на рівні не менше 13500,00 гривень для посад молодших спеціалістів з медичною освітою ( фахових молодших бакалаврів ).

У разі встановлення медичному працівнику не повного робочого дня або неповного тижня, а також під час невиконання працівником у повному обсязі встановленої норми тривалості робочого часу вимога щодо розміру оплати праці, передбачена підпунктом 1 пункту 1 цієї постанови, застосовується пропорційно до відпрацьованого часу.

Станом на 14.02.2022 року кредиторської заборгованості з виплати заробітної плати  медичними працівникам за січень 2022 року не має.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь