A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

«Прикордонник» переміг у турнірі із футзалу

Дата: 15.02.2022 10:56
Кількість переглядів: 245

      У неділю, 13.02.2022,  в спортивному залі  Комунального закладу «Середино-Будська дитячо-юнацька спортивна школа» з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33 - ї річниці виведення військ з Афганістану відбулися традиційні змагання з футзалу. 

          Традиційно, турнір проводиться завдяки ініціативі Середино-Будської  міської Спілки ветеранів Афганістану,  підтримки міського голови, Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму та міської федерації футболу.

Цьогоріч у  турнірі взяли участь сім команд: «ЗЗСО №2» (м. Середина-Буда), «Прикордонник» (ДПСУ м. Середина-Буда),  Колос (с. Чернацьке), «Лідер» (м. Середина-Буда),  «Хімік» (смт. Зноб-Новгородське), «Шеріф» (с. Зарічне) та «Динамо» (відділення поліції №1 м. Середина-Буда).

З вітальним словом до присутніх  звернулись заступник начальника Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Середино-Будської міської ради Тетяна КАЛІСТРАТОВА та голова Середино-Будської міської Спілки ветеранів Афганістану Олександр ШУЛЬГИН.

Матчі відбувались у напруженій безкомпромісній боротьбі, оскільки кожна команда прагнула здобути перемогу. Спортсмени показали неабияку наполегливість, спритність, майстерність у володінні м’ячем, тактичні здібності, витривалість та чудову гру. Особливо гаряче було під час гри між командами у півфіналі та фіналі, але  всі учасники отримали безліч позитивних емоцій від гри. Вболівальники побачили багато забитих голів та дійсно професійні змагання.

Переможцем турніру стала команда «Прикордонник», II місце здобула команда «Авангард»,  III місце посіла команда «Хімік». Усім командам, які брали участь в змаганнях оголошено подяку, вручені грамоти, а переможці отримали Кубок. Організаторами також були визначені кращі гравці.

Слід відмітити директора КЗ «Середино-Будська дитячо-юнацька спортивна школа» Сергія  АРТЕМЕНКА за відмінну організацію у проведення змагань та головного суддю турніру Сергій ГРЕШИЛО.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь