A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

У Середина-Буді вшанували учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2022 19:14
Кількість переглядів: 284

Фото без опису  Сьогодні, 15 лютого, у День вшанування учасників бойових дій на території інших держав, у Середино-Будському Центрі культури і дозвілля відбувся урочистий захід «Болить і досі всім Афганістан».

  Привітав воїнів-інтернаціоналістів міський голова Середино-Будської міської ради Олександр ГЕН. Зі словами подяки він звернувся до учасників бойових дій за збереження традицій солдатського братерства, активну життєву позицію, здатність у будь-яку хвилину прийти на допомогу, за те, що не залишають наодинці з проблемами родини побратимів та беруть активну участь у патріотичному вихованні молоді громади. З найкращими побажаннями Олександр ГЕН вручив подяки воїнам-інтернаціоналістам.

З привітанням до учасників урочистостей звернувся  депутат Сумської обласної ради від політичної партії «Наш край» Олексій КОТЛЯРОВ.  Привітав своїх побратимів голова Середино-Будської міської спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Олександр ШУЛЬГІН.

Концертну програму підготували артисти ЦКіД та самодіяльні співаки. Їх проникливе, чуйне виконання концертних номерів супроводжувалося тематичними слайдами.

У фойє Центру була розгорнута виставка сучасних художників громади.

Також, напередодні цієї пам’ятної дати, були проведені тематичні заходи у бібліотеках, закладах освіти і культури громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь