A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

Дата: 18.05.2022 19:17
Кількість переглядів: 399

Фото без опису  13 травня 2022 року відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Середино-Будської міської ради. Засідання пройшло під головуванням першого заступника міського голови Середино-Будської міської ради, заступник голови комісії з питань ТЕБ та НС міської ради Ірини Заплаткіної.

На порядок денний виносилися нагальні питання щодо ліквідації наслідків негоди та про стан захисних споруд на території Середино-Будської міської територіальної громади.

  Володимир Махоньок, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади, ЖКГ, архітектури та будівництва проінформував присутніх, що внаслідок негоди 12.05.2022 було пошкоджено дахи майнових комплексів КНП «Середино-Будська міська лікарня», Середино-Будського опорного ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1, ДНЗ «Ромашка», житлові та господарські будівлі населення громади.

В ході обговорення брав участь Андрій Махоня, начальник відділу забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту у Шосткинському районі центру забезпечення діяльності Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області.

         В результаті було вирішено для усунення пошкоджень крівлі та недопущення подальшого руйнування майна відповідно до звернень від 13.05.2022 № 497 Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Середино-Будської міської ради та від 13.05.2022 № 01-07/01/395 КНП «Середино-Будська міська лікарня» з матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій (створеного розпорядженням голови Середино-Будської районної державної адміністрації від 04.03.2016 № 62-ОД «Про затвердження номенклатури регіонального матеріального резерву Середино-Будського району») надати: 36 листів шиферних Управлінню освіти, культури, молоді, спорту та туризму Середино-Будської міської ради (Алексейцева О.В.); 40 листів шиферних КНП «Середино-Будська міська лікарня» (Муляр В.В.).

         Також рішенням комісії була створена робоча група щодо обстеження пошкоджених житлових будинків мешканців Середино-Будської міської територіальної громади внаслідок негоди 12.05.2022. Робочій групі надане завдання провести обстеження пошкоджених житлових будинків та скласти відповідні акти з зазначенням кількості необхідних матеріалів для проведення ремонту та про результати проінформувати комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Середино-Будської міської ради.

З метою забезпечення безпеки населення в умовах військового стану відділу забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту у Шосткинському районі центру забезпечення діяльності Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області (Махоня А.М.), сектору цивільного захисту, мобілізаційної роботи, охорони праці апарату Середино-Будської міської ради (Недбай Л.М.), керівникам підприємств, установ та організацій (балансоутримувачам захисних споруд) було надане доручення щодо обстеження захисних споруд та приведення їх у готовність для функціонування.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь