A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Про здійснення видачі гуманітарної допомоги

Дата: 08.06.2022 12:14
Кількість переглядів: 235

Фото без опису Вчора було розпочато роздачу гуманітарної допомоги для деяких категорій мешканців Середино-Будської міської територіальної громади.

 Для мешканців віком від 80-ти та старше роздавалися продуктові набори, які були надані у якості гуманітарної допомоги від Міжнародного Комітету Червоного Хреста у кількості 400 штук.   Сьогодні арахіс та гігієнічні набори отримують багатодітні сім’ї та сім’ї  з дітьми з інвалідністю.   Ця допомога була доставлена під час візиту у громаду заступника голови субделегації Міжнародного Комітету Червоного Хреста Кейті Атфілд. В ході спілкування з секретарем Середино-Будської міської ради Олегом Загорським учасниками делегації були також обговорені питання життєдіяльності громади під час воєнного стану, потреби місцевих мешканців, а також плани на подальшу співпрацю.

Із гуманітарної допомоги, що надійшла за співпраці із Сумською обласною військовою адміністрацією та Шосткинською районною військовою адміністрацією було сформовано більше 1400 наборів для дітей від 0 до 16 років. Ці набори роздавалися у міських школах, міській раді та селах громади.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь