A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Привітали ювіляра

Дата: 08.06.2022 14:33
Кількість переглядів: 240

Фото без опису8 червня секретар  Середино-Будської міської ради Олег Загорський, начальник Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Середино-Будської міської ради Олена Алексейцева, в.о. начальника відділу загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти Управління Марина Махоня  привітали з ювілейним Днем народження директора опорного Середино-Будського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 Середино-Будської міської ради Коваленка Олександра Івановича.

      Олег Загорський вручив ювіляру Грамоту голови Середино-Будської міської ради за багаторічну плідну працю, відповідальне ставлення до виконання обов’язків керівника закладу освіти, особистий вагомий внесок у розвиток галузі освіти Середино-Будської міської територіальної громади, активну громадянську позицію та з нагоди 60-річного ювілею.

      Слова подяки висловили посадові особи Управління освіти, культури, молоді та спорту Середино-Будської міської ради Олена Алексейцева та Марина Махоня, та зазначили, що Коваленко О.І., перебуваючи на посаді директора школи, упродовж багатьох років згуртував творчий колектив талановитих педагогів, які на високому рівні виконують задачі з надання якісних освітніх послуг на території міської громади. Особисто, як учитель початкової школи, Коваленко Олександр Іванович став вірним і добрим наставником не одному поколінню учнів, зарекомендував себе, як відмінний фахівець і чудовий учитель.

Ювілярові побажали міцного здоров’я, родинного затишку, натхнення, успіхів, нових досягнень на благо України, добра і миру.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь