СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Привітали медиків з професійним святом

Дата: 17.06.2022 15:44
Кількість переглядів: 272

Фото без опису Сьогодні, напередодні святкування Дня медичного працівника, секретар Середино-Будської міської ради Олег Загорський привітав медиків Серединобудщини із професійним святом. Він побажав присутнім не тільки дбати про здоров'я оточуючих, а і берегти своє, побажав щастя, благополуччя і щоб й надалі наші медики приносили радість і полегшення тим, хто звертається до них за допомогою. 

 Привітала колег директор КНП «Середино-Будська міська лікарня. Вона зазначила, що цьогоріч своє професійне свято медики зустрічають під час військового стану в Україні, під звуки повітряної тривоги та вибухів. Але всі вони, кожен на своєму місці, продовжують виконувати важливу роль у порятунку життів, і побажала оптимізму, віри, мирного неба над квітучою Україною.

Зі словами привітань звернулися до зібрання медичний директор КНП «Середино-Будська міська лікарня» Світлана Манушина, головна медична сестра Олена Петріяко, заступник директора з економічних питань Тамара Марченко. А робітник установи зачитав віршоване привітання.

Під час заходу працівникам закладу були вручені почесні грамоти Управління охорони здоров’я Сумської облдержадміністрації та подяки КНП «Середино-Будська міська лікарня».

Урочистий захід відбувся у актовій залі КНП «Середино-Будська міська лікарня», де зібралися працівники медичної установи. Про його прикрашення подбала голова профкому лікарні Наталія Притико. Вона ж власноруч оформила яскраву фотозону для колег, які робили фотографії на згадку про своє свято.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь