A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Випускникам закладів загальної середньої освіти вручено документи про освіту

Дата: 24.06.2022 11:09
Кількість переглядів: 254

Фото без опису21-23 червня 2022 року керівники 5 закладів загальної середньої освіти Середино-Будської міської ради вручили здобувачам освіти документи про закінчення навчання.

У 2021-2022 навчальному році 96 учнів здобули базову середню освіту, у тому числі 8 – з відзнакою, а саме: 3 учня 9 класу опорного Середино-Будського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2 та 5 учнів опорного Середино-Будського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1.

  64 випускники 11 класів отримали свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти, у тому числі 8 – з відзнакою. Золотими медалями за  особливі досягнення у навчанні нагороджені 3 випускники опорного Середино-Будського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1: Прохорова Ганна, Смирнова Дар’я, Харитоненко Артем. Золотими медалями за  особливі досягнення у навчанні нагороджені 3 випускники опорного Середино-Будського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2: Дяченко Анастасія, Бордачов Микита, Пруднік Ольга, Гайле Віталій. Також срібною медаллю за досягнення у навчанні відзначена випускниця цього ж закладу Бердник Анастасія.

Похвальними Грамотами та Похвальними Листами нагороджено учнів 4 закладів загальної середньої освіти за досягнення у вивченні окремих предметів.

Не зважаючи на всі складнощі в організації навчального процесу, зумовлені епідемічною ситуацією в країні, воєнним станом, керівники навчальних закладів виконали завдання з надання освітніх послуг на достатньому рівні, сприяли налагодженню плідної співпраці школи і батьків, опануванню дистанційної форми навчання з використанням сучасних технологій та використанням різних форм і методів навчання. Всі результати і досягнення 2021-2022 навчального року дають привид пишатися нашими учнями,  нашими педагогами, терпінням і розумінням батьків.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь