A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

ПІДГОТОВКА ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

Дата: 01.07.2022 08:16
Кількість переглядів: 251

В Управлінні освіти, культури, молоді, спорту та туризму Середино-Будської міської ради здійснюються заходи з підготовки до нового 2022-2023 навчального року. 30.06.2022  начальник Управління Олена Алексейцева провела робочу нараду з директорами закладів загальної середньої освіти з цього питання. Навчальний рік у закладах освіти Середино-Будської міської ради планується розпочати традиційно з 01 вересня. Головний пріоритет-це безпека учасників освітнього процесу.

 На сьогоднішній день Середино-Будська міська територіальна громада віднесена до переліку громад, де ведуться бойові дії. Заклади освіти розташовані в безпосередній зоні ризику (+40 км від лінії бойових дій). Наразі не розглядається можливість відкриття навчальних закладів у звичайному режимі, бо існує постійна загроза артилерійських обстрілів, які важко передбачити вчасно.

Обговорили можливість розпочати освітній процес у дистанційній формі та організаційні питання у зв’язку із зміною режиму роботи закладів освіти, у тому числі: вибір навчальних програм, технічні можливості закладів, забезпеченість підручниками, наявність педагогічних кадрів та рівень їх професійної підготовки, оптимізація штату працівників тощо.

Для забезпечення кращих умов роботи вчителів Середино-Будської громади за сприяння Сумської обласної державної адміністрації від ЮНІСЕФ отримано 25 персональних якісних ноутбуків, які покращать матеріально-технічну базу закладів і будуть розподілені до початку навчального року.

Також на контролі залишається і питання підготовки закладів освіти до осінньо-зимового періоду.

За підсумками директорам шкіл дані відповідні доручення.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь