A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

7 липня – День працівника природно-заповідної справи

Дата: 07.07.2022 17:55
Кількість переглядів: 260

Сьогодні своє професійне свято відзначають працівники природно-заповідної справи. На території Середино-Будської міської територіальної громади функціонує Національний природний парк «Деснянсько-Старогутський», спеціалісти якого займаються такою значущою справою, як збереження та примноження природних надбань нашого краю. Тому, сьогодні до них завітав секретар Середино-Будської міської ради Олег Загорський.

 Олег Станіславович привітав працівників природного парку з професійним святом, відмітив їх внесок у збереження природи Серединобудщини для нащадків та з найкращими побажаннями вручив грамоти Людмилі Адаменко і Володимиру Жидкову.

Звернувся до колег керівник установи Сергій Кубраков. Він розповів про досягнення і здобутки природного парку, участь у різних, в тому числі і міжнародних, проектах та про стан готовності підприємства до роботи в умовах сьогодення. Сергій Кубраков висловив подяку колективу за злагоджену роботу, а відповідному департаменту і міській раді за плідну співпрацю і сприяння у вирішенні природоохоронних питань. З побажаннями миру, здоров’я, сил він вручив грамоти працівникам парку.

Своїх колег мали змогу привітати зі святом також і працівники установи, що зараз перебувають за межами району та працюють дистанційно.

А наприкінці урочистого заходу усі присутні хвилиною мовчання віддали шану жертвам війни з російською федерацією, яка досі триває в Україні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь