СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Гуманітарний штаб Середино-Будської міської ради інформує

Дата: 22.07.2022 13:09
Кількість переглядів: 328

Фото без описуШановні мешканці Середино-Будської міської територіальної громади!

З 25 липня 2022 року проводитиметься видача продуктових наборів населенню для формування місячного запасу з подальшим використанням у період особливого стану. Видача відбуватиметься відповідно до Урядової постанови від 20 березня 2022 року № 328 «Деякі питання забезпечення населення продовольчими товарами тривалого зберігання та санітарно-гігієнічними товарами в умовах воєнного стану» та розпорядження голови Сумської обласної військової адміністрації від 19 квітня 2022 року № 125-од.

Вказані продуктові набори надійшли до нашої громади від Гуманітарного штабу Шосткинська районна військова адміністрація за сприяння Сумська обласна військова адміністрація .

Набори для формування запасу будуть видаватися громадянам з інвалідністю ІІІ групи (мешканцям громади).

УВАГА! Дана допомога від держави у вигляді продовольчого набору може надаватися тільки одноразово (при наявності у громадянина кількох пільгових категорій, чи статусів набір можна отримати тільки по одному з них). Якщо раніше Ви вже отримали такий набір, то вдруге його отримати не можна. Під час видачі здійснюватиметься онлайн-облік.

Для отримання продовольчих наборів при собі обов’язково мати оригінали паспорту та ідентифікаційного коду і торбинки для сипучих продуктів.

Видача здійснюватиметься у приміщенні КЗ «Центр культури і дозвілля» 25 2022 року з 9-00 до 15-00 годин.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь