СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

КЗ «Середино-Будська мистецька школа» готується до 2022-2023 навчального року

Дата: 26.07.2022 16:49
Кількість переглядів: 196

Фото без описуСередино-Будська мистецька школа готується розпочати освітній процес з 1 вересня 2022 року.  Заклад орієнтується на провадження освітнього процесу максимально наближено до традиційного формату з урахуванням обмежень воєнного часу та безумовного забезпечення захисту учасників освітнього процесу.

Ураховуючи те, що Середино-Будська міська територіальна громада віднесена до переліку територій, де ведуться бойові дії та існує високий рівень небезпеки артобстрілів, запровадження освітнього процесу можливе виключно в дистанційному форматі. Формат навчання упродовж навчального року може змінюватись залежно від безпекової ситуації нашого регіону.

Технічні можливості та навики викладачів дозволяють здійснювати навчання в онлайн-режимі.

Що стосується оплати за навчання, то депутатами міської ради підтримано ініціативу Управління освіти, культури, молоді, порту та туризму залишити розмір оплати за навчання на рівні попереднього року, ураховуючи складність ситуації щодо фінансової спроможності мешканців громади через воєнний стан.

Також незмінною залишається плата за прокат музичних інструментів. Відповідне рішення прийнято депутатами міської ради на черговій сесії, яка відбулась 21.07.2022.

Рішенням сесії міської ради від 21.07.2022 затверджено і  освітні програми комунального закладу «Середино-Будська мистецька школа» Середино-Будської міської ради, а саме:

освітня програма базового (середнього) підрівня початкової мистецької освіти з музичного мистецтва (класи – інструментальні та сольного співу);

освітня програма елементарного підрівня початкової мистецької освіти з музичного мистецтва (класи – інструментальні та сольного співу);

освітня програма базового (середнього) підрівня початкової мистецької освіти з образотворчого (станкового та декоративного) мистецтва;

освітня програма елементарного підрівня початкової мистецької освіти з образотворчого (станкового та декоративного) мистецтва.

Прийом на навчання на відділення здійснюється до 15 вересня 2022 року.

 

Музичний інструмент, відділення

Розмір плати за місяць навчання (гривень)

фортепіанний відділ:

 

фортепіано

130

клас образотворчого мистецтва

120

відділ народних інструментів та музично-теоретичних дисциплін:

 

скрипка

110

гітара

130

клас духових та ударних інструментів

110

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь