A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Привітання із Днем Незалежності України

Дата: 23.08.2022 14:49
Кількість переглядів: 483

Шановні мешканці Середино-Будської міської територіальної громади!

  Завтра, 24 серпня, ми відзначатимемо День Незалежності України. Щиросердно вітаю вас із цим величним державним святом українського народу!

  Незалежність це – найвагоміше надбання, здобуте наполегливою боротьбою і невтомною працею, омріяне в думках численних поколінь багатовікової історії свободолюбної нашої країни. Ми отримали право самостійно будувати власну країну, бути господарями на багатій та прекрасній українській землі.

Увесь світ визнав нашу державу суверенною. Та на жаль, нині ми знову переживаємо часи випробувальної історії. На тлі повномасштабного вторгнення з боку російської федерації нам знову доводиться виборювати власну незалежність. Ми не маємо права її втратити, а зобов’язані збудувати державу такою, щоб наші діти та внуки могли гордитися нею, живучі в у єдності, гармонії та достатку.

Здобудемо перемогу і цього разу та будемо дотримуватися обраного власного курсу розвитку, відстоюватимемо свій європейський вибір та загальнолюдські демократичні цінності.

Нехай це свято вселяє гордість за український народ, нашу країну, наших героїв, об’єднує всіх українців, дарує усім нам світлі надії, щоденні звершення та впевненість у завтрашньому дні. Цього року із міркувань безпеки всі державні свята проходять без масових урочистих заходів. Не заплановані вони і на День Незалежності України. Віримо у нашу скору перемогу і тоді відсвяткуємо у найкращих наших традиціях!

Олег Загорський, секретар Середино-Будської міської ради.


 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь