A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

НАРАДА З КЕРІВНИКАМИ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ І КУЛЬТУРИ

Дата: 02.09.2022 12:39
Кількість переглядів: 818

Фото без опису30.08.2022 в Управлінні освіти, культури, молоді, спорту та туризму Середино-Будської міської ради проведено розширену нараду з керівниками підвідомчих закладів. У заході взяв участь секретар міської ради Олег Загорський. На порядку денному розглядали питання про організований початок нового 2022-2023 навчального року, стан готовності закладів освіти і культури до роботи в осінньо-зимовий період.

Начальник Управління Олена Алексейцева зазначила, що традиційно проводились серпневі конференції педагогічних працівників, де підбивали підсумки попереднього навчального року, представляли досвід  вчителів та здобутки учнів, урочисто вручали грамоти та подяки кращим представникам професії, надавали методичні рекомендації щодо викладання предметів і дисциплін. В умовах сьогодення, коли безпекова ситуація не дозволяє зібрати всю дружню освітянську спільноту в одному залі, відповідні доручення і рекомендації надаються директорам закладів. Також їм доручено привітати колективи, учнів та батьків з Днем Знань, організовано провести перший урок.

З привітанням до педагогів звернувся секретар міської ради Олег Загорський, який подякував кожному керівникові за згуртованість, креативність у підготовці закладів до роботи в новому навчальному році. Побажав натхнення, терпіння, успіхів, нових досягнень і допитливих учнів.

У ході наради також обговорили питання трансформації закладів загальної середньої освіти, перспективу розвитку мережі освітніх закладів та поточні організаційні питання.

Також не менш актуальним було питання про стан готовності підвідомчих закладів до роботи в осінньо-зимовий період. З цього питання доповіла заступник начальника Управління Тетяна Калістратова.  В цілому заклади освіти і культури готові до роботи в осінньо-зимовий період. Котельні і теплові господарства до роботи готові, акти готовності погоджені і підписані  відповідними комісіями. Завезення дров продовжується.

За підсумками керівникам надані відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь