A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Правоохоронці викрили чергового любителя «русського миру»

Дата: 28.09.2022 16:13
Кількість переглядів: 513

Фото без описуТак, Середино - Будським відділом Шосткинської окружної прокуратури, 28.09.2022 року до суду надіслано черговий обвинувальний акт щодо мешканця м. Середина - Буда, працівника одного з державного підприємства, який виправдовував, визнав правомірною та заперечував збройну агресію російської федерації проти України, розпочатої у 2014 році.

Зазначена особа, що я є громадянином України, протягом березня 2022 року, діючи умисно, в умовах воєнного стану в Україні, перебуваючи в публічних місцях у м. Середина-Буда під час спілкування з місцевими мешканцями з приводу збройної агресії рф проти України виказував позицію про те, що коли до міста зайдуть війська рф та будуть ґвалтувати жінок, вбивати чоловіків, він візьме у них зброю і буде разом з ними воювати проти України.

В подальшому, під час адміністративного затримання за вчинення адміністративного правопорушення, перебуваючи в приміщенні лікарняного закладу міста м. Середина-Буда вказаний громадянин, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, маючи на увазі працівників Національної поліції України виказав наміри про те, «.. .если придет россия я Вас стрелять начну...».

Не зупинившись на цьому, перебуваючи на вулиці Новгород- Сіверська, у м. Середина - Буда поряд з домоволодінь публічного висловлював наміри намалювати на даху будинку літеру «Z», яка є символом російського вторгнення рф на територію України та символом підтримки дій рф в Україні.

Відповідно до ч. 1 ст. 436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікація її учасників) Кримінального кодексу України - зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь