СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ СЕРЕДИНО-БУДСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 14.10.2022 11:48
Кількість переглядів: 170

Фото без описуДо Середино-Будської міської ради надійшов лист від Відділу прикордонної служби «Середина Буда», яким повідомляють про те, що  було проведено ряд заходів щодо мінування ділянок на можливих шляхах руху противника з боку рф. Більшість замінованих шляхів проходять від населених пунктів в бік державного кордону – Стара Гута, Нова Гута, Гаврилова Слобода, Вінторівка, Хлібороб, Порохонь, Рожковичі.

   З метою збереження вашого життя та здоров’я ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ чіпати, рухати, переносити МВЗ, пересуватись по дорогах з грунтовим покриттям, польовими дорогами, лісосмугами, лісовими масивами, полями в бік державного кордону та перебувати або мати намір перетнути чи слідувати через місця встановлення мінно-вибухових загороджень, особливо де встановлені покажчики, які попереджають про небезпеку на вказаних ділянках.

 

Виконавчий апарат Середино-Будської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь