A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Привітали працівників галузі культури зі святом.

Дата: 09.11.2022 13:04
Кількість переглядів: 89

Фото без опису09.11.2022 начальник Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Середино-Будської міської ради Олена Алексейцева привітала працівників галузі культури громади з професійним святом та від імені Середино-Будської міської ради висловила їм вдячність за відповідальну працю.

На території Середино-Будської МТГ функціонують та несуть світло культури КЗ «Центр культури і дозвілля» з філіями, КЗ «Середино-Будська публічна бібліотека» з дитячою бібліотекою-філією, КЗ «Середино-Будська мистецька школа». Працівники закладів культури - це люди, які присвятили себе благородній справі – відтворювати, зберігати та примножувати  безцінні духовні скарби нашого народу, для кого творчість, освіченість, вихованість, духовність, національні традиції стали головними життєвими орієнтирами. А у цей складний воєнний час - стали на волонтерський шлях.

«Всім працівникам культури, майстрам народної творчості та аматорам сцени Середино-Будської МТГ бажаємо здоров’я, успіхів у професійній діяльності, невичерпної енергії, незгасного прагнення до самовдосконалення, творчої наснаги, мистецьких досягнень та здобутків на благо відродження, розвитку та збереження духовних надбань нашої громади та країни», - зазначила посадовиця.

Грамотами  начальника Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму міської ради нагороджено кращих представників професії та колективи.

Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь