A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

ПРИВІТАЛИ НАРОДНИЙ АМАТОРСЬКИЙ АНСАМБЛЬ «ПОЛІСЬКІ ЗОРІ»

Дата: 17.11.2022 16:37
Кількість переглядів: 95

Щиро вітаємо колектив народного аматорського ансамблю "Поліські зорі" Комунального закладу "Середино-Будський Центр культури і дозвілля" Середино- Будської міської ради з відзнакою Шосткинської районної державної адміністрації за майстерність, високий професіоналізм, сумлінну працю в умовах повномасштабної збройної агресії російської федерації та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва!

 Начальник Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Середино-Будської міської ради Олена Алексейцева вручила грамоту голови Шосткинської районної державної адміністрації керівникові колективу Олені Баликіній та від імені Середино-Будської міської ради висловила вдячність "Поліським зорям" за творчу роботу на благо нашої громади і України, побажала натхнення, подальшої плідної праці і нових здобутків. Також подякувала всім працівникам ЦКІДу, які в умовах війни змінили свої концертні вбрання на волонтерські куртки і стали до роботи в гуманітарному штабі.

«Люди творчих професій завжди знаходять час для втілення нових ідей: пишуть нові пісні, майструють відеокліпи, беруть участь в онлайн-конкурсах, долучаються до відзначення державних подій. Сподіваємось, що у наших талановитих земляків іще багато нових досягнень попереду, після нашої Перемоги. Ми їм цього бажаємо і віримо, що так і буде!», - зазначила посадовиця.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь