A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Відбулось засідання тринадцятої сесії міської ради.

Дата: 18.11.2022 14:37
Кількість переглядів: 151

 

17 листопада відбулось засідання тринадцятої  сесії міської ради восьмого скликання. Головував  секретар Середино-Будської міської ради Олег Загорський. У її роботі взяли участь шістнадцять депутатів. На порядок денний виносилося 24 питання, окремо були розглянуті питання стосовно земельних відносин.

      Зокрема депутати затвердили звіт по виконанню бюджету міської територіальної громади за 9 місяців та  підтримали зміни до бюджету Середино-Будської міської територіальної громади.

    За клопотанням директора КНП « Середино-Будська міська лікарня» Середино-Будської міської ради Муляр. В.В. депутати розглянули питання щодо виділення коштів на придбання палива для генераторів. Після обговорення прийняте рішення придбати 1000 літрів бензину коштами міської ради з подальшою передачею палива до КНП « Середино-Будська міська лікарня».

        На розгляд депутатів також було винесено питання щодо внесення змін до структури апарату ради та його виконавчих органів. Скороченню підлягають 15 штатних одиниць.

       Прийняті рішення щодо внесення змін до  комплексної програми «Освіта Серединобудщини на 2021-2025 роки», програми фінансової підтримки комунальних підприємств Середино-Будської міської ради та здійснення внесків до їх статутних фондів на 2021-2025 роки , програми економічного та соціального розвитку Середино-Будської міської  територіальної громади на 2021-2025 роки.

      Начальник Управління  освіти, культури, молоді, спорту та туризму Середино-Будської міської ради Олена Алексейцева надала для затвердження

 проект рішення щодо припинення юридичної особи Старогутського навчально-виховного комплексу «заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів – заклад дошкільної освіти» Середино-Будської міської ради Сумської області.

      Розглядались проекти рішень щодо списання та передачі комунального майна міської ради.

Розглянуто заяву  депутата Середино-Будської міської ради

Кіриєнка Євгена Михайловича  про дострокове припинення його повноважень як депутата Середино-Будської міської ради. Депутати надали згоду.

      Заслухали звіт начальника КП Середино Будська ЖРЕД Тетюри Т.М. щодо роботи підприємства за 9 місяців поточного року. У процесі обговорення піднімались проблемні питання  щодо безперебійного постачання води для мешканців міста в умовах відключення електроенергії. Розглядали можливість придбання потужного генератора для безперебійної роботи насосів. 

  Всі проекти рішень, винесені на розгляд пленарного засідання ради, були вирішені позитивно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь