СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

ПІДБИТО ПІДСУМКИ РОБОТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ГРОМАДИ

Дата: 06.12.2022 12:14
Кількість переглядів: 81

Фото без опису05.12.2022 в Управлінні освіти, культури, молоді, спорту та туризму Середино-Будської міської ради підбили підсумки роботи закладів культури громади за 2022 рік в умовах воєнного стану. На робочій нараді при начальникові Управління Олені Алексейцевій обговорили стан культурно-мистецької діяльності, розвитку бібліотечної системи, доступності надання всіх видів культурних послуг населенню. В цілому, не зважаючи на складну безпекову ситуацію на території громади, заборону проведення масових заходів, працівниками культури досягнуто певних результатів з виконання основних запланованих заходів, які переважною більшістю проведено в онлайн-спілкуванні з аудиторією.

Народним аматорським ансамблем «Поліські зорі» вкотре підтверджено своє звання і продовжується функціонування у повному складі. На новий 2023 рік колектив має творчі задуми і плани, які будуть реалізовані і представлені глядачеві.

Спільно з  КЗ «Середино-Будський ЦДЮТ» до участі у творчих онлайн-конкурсах залучаються діти.

Силами працівників ЦКІД записано ряд музичних відеороликів і привітань до Державних та інших свят,  які оприлюднюються на фейсбук-сторінці ЦКІДу і покликані підтримати патріотичний дух наших громадян.

Проводиться робота по збереженню культурної спадщини нашого регіону.

Бібліотеки громади працюють для читачів. Працівниками оформлюються тематичні виставки книжок, добирається література за потребою  громадян. Проводяться інші просвітницькі та інформаційні заходи.

До Новорічних і Різдвяних свят ЦКІД організовано конкурс дитячих робіт новорічної тематики, який буде проведено в онлайн-форматі.

Працівники галузі культури посильно беруть участь у волонтерській роботі, роботі гуманітарного штабу громади.

За підсумками наради в цілому робота закладів культури визнана задовільною, керівникам закладів дані відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь