A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Вітання з Днем місцевого самоврядування.

Дата: 06.12.2022 17:52
Кількість переглядів: 129

Шановні колеги, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів!

Прийміть щирі вітання напередодні професійного свята - Дня місцевого самоврядування!  

 

Майбутнє держави та громад неможливе без розвитку місцевого самоврядування. Органи місцевого самоврядування відіграють важливу роль у демократизації суспільства, є найближчими до мешканців територіальної громади та несуть велику відповідальність за забезпечення належних умов проживання своїх мешканців.  Це свято об’єднує людей з активною життєвою позицією, лідерів територіальних громад, умілих організаторів, що в наш нелегкий час, не дивлячись на труднощі, переймаються проблемами людей.

Висловлюю  вдячність депутатам місцевих рад, працівникам органів місцевого самоврядування, які демонструють професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі. Саме вони, представляючи інтереси громади, забезпечують право кожного бути почутим. Впевнений, що працівники органів місцевого самоврядування  і надалі залишатимуться завжди мудрими, толерантними, готовими в будь-яку хвилину прийти на допомогу.                                           

Особливі слова подяки ветеранам місцевого самоврядування, які були добрими наставниками та зробили свій значний внесок у його розвиток. Нехай ваш багатий досвід роботи стане добрим прикладом для кожного із нас.

Бажаю від щирого серця — усім, хто працював та  працює на благо  громади,  міцного здоров’я, достатку, благополуччя, святкового настрою, родинного затишку. Нехай усі життєві негаразди обходять Вас стороною, щоб натхнення, оптимізм і стійкість духу в нелегкій повсякденній праці ніколи не залишали  вас, а  професійний досвід, компетентність і розуміння своєї справи були і надалі вашими порадниками в усіх добрих  починаннях на благо громади і нашої держави!

 

З повагою

Секретар Середино-Будської міської ради                                                      Олег ЗАГОРСЬКИЙ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь