A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Місцева влада закупила генератори для закладів освіти і культури громади

Дата: 08.12.2022 13:47
Кількість переглядів: 156

Фото без описуПісля масованих атак ворога по енергетичній інфраструктурі в усіх регіонах України енергетики намагаються стабілізувати ситуацію, щоб не допустити «блекауту», запроваджено черги відключень електроенергії, які визначають час її подачі та відключення. Все населення України долучилося до заходів з тотальної економії електроенергії, як у побуті, так і на виробництві. Але життя продовжується,  продовжується і робота підприємств, установ, організацій, які мають підтримувати економіку держави, забезпечувати виконання функцій та статутних зобов’язань.

З цією метою Середино-Будська міська рада закупила бензинові генератори для закладів освіти і культури  громади. Наразі триває їх доставка. Перший із доставлених генератор 6 грудня передано і встановлено у КЗ «Середино-Будська мистецька школа». У найкоротший строк заплановано встановити генератори у Жихівському і Чернацькому ліцеях,  ЗДО №1 «Ромашка», КЗ «Середино-Будський Центр дитячої та юнацької творчості», КЗ «Середино-Будський центр культури і дозвілля».

На сьогоднішній день генераторами забезпечено 3 заклади освіти: Середино-Будські ліцеї №1 та №2, ЗДО №2 «Сонечко». Вони використовуються як резервне джерело живлення і застосовуються в закладах для недопущення аварій на котельнях, так як працівникам котелень дуже складно контролювати процес опалення через аварійні відключення електроенергії. Заклади освіти і культури працюють у дистанційному форматі, тому у приміщеннях будівель підтримується економний температурний режим, достатній для перебування людей і збереження комп’ютерної та оргтехніки.

Віримо, що в найкоротший час ситуація зміниться на краще, працюємо для нашої Перемоги!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь