A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

У ВАШИХ РУКАХ – ВСЯ УКРАЇНА!

Дата: 13.12.2022 09:03
Кількість переглядів: 120

Фото без описуПід таким гаслом пройшли патріотичні заходи до Дня Збройних Сил України у закладах освіти Середино-Будської громади.

Більше 100 днів освітнього процесу минули в цьому навчальному році, і всі вони - в умовах воєнного стану. Попри те, що окупанти не припиняють обстріли, наші діти не припинять навчатися. А вчителі, вихователі, тренери продовжують тримати освітній фронт. На сьогоднішній день жоден заклад освіти нашої громади не припинив роботу через війну. Продовжують функціонувати усі 4 ліцеї, 2 садочка, дитячо-юнацька спортивна школа, Центр дитячої та юнацької творчості.

Всі учасники освітнього процесу: і діти, і вчителі, і батьки, опинились в абсолютно нових для кожного умовах, і з розумінням ставляться до ситуації  та нових випробувань. І всі з надією сподіваються на Перемогу і покладаються на наших захисників.

До Дня Збройних Сил України учні і вихованці закладів освіти громади провели ряд заходів на підтримку ЗСУ: малювали вітальні листівки воїнам,  присвячували їм пісні,  декламували вірші, робили власноруч обереги, писали відеопривітання.

До заходів долучились і працівники культури, які підготували в онлайн-форматі привітання для воїнів-захисників, організували для читачів виставки літератури патріотичної тематики.

Нашим захисникам важливо знати, що на них сподіваються, їх чекають вдома, ними захоплюються і в них вірять. Вірять в Перемогу, вірять в ЗСУ!

Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь