A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

РОБОТА СПОРТИВНОЇ ШКОЛИ У ВОЄННИЙ ЧАС

Дата: 14.12.2022 14:21
Кількість переглядів: 147

Фото без описуУ зв’язку із складною безпековою ситуацією на території громади, ускладненою веденням бойових дій, неконтрольованими артобстрілами з боку ворога і тим, що будівля і стадіон дитячо-юнацької спортивної школи знаходяться у безпосередній близькості до кордону з країною-агресором (до 1 км), з 01 вересня 2022 року практичні тренування на базі ДЮСШ стали неможливими.

За рішенням місцевої влади для працівників спортшколи було визначено інше місцеперебування. Адміністративний та тренерський склад персоналу закладу розміщено на першому поверсі приміщення КЗ «Середино-Будський Центр дитячої та юнацької творчості» за адресою: вул.Сівер’янівська, 5.  Освітній процес запроваджено у дистанційному форматі.

У 2022-2023 навчальному році в КЗ «Середино-Будська ДЮСШ» організовано навчання у двох відділеннях: легкої атлетики та футболу (у відділенні дзюдо вакантна посада тренера-викладача).  Всього учнів у школі - 87, навчальних груп -7. У  тому числі у відділенні легкої атлетики учнів -35, груп – 4, у відділенні футболу  учнів - 52, груп -3.

На сьогодні навчально-тренувальною роботою охоплено лише 3 групи відділення легкої атлетики (25 учнів), де можливо організувати дистанційне навчання. Відсоток відвідування занять складає 75-90%. Заняття проводяться у форматі відеоконференцій, аудіозв’яку, особистих консультацій  з тренером. У відділенні футболу тимчасово освітній процес призупинено.

Попри важкий час юні спортсмени нашої громади постійно тренуються, підвищують рівень своєї фізичної підготовки, майстерності та не полишають занять спортом. На даний час тренування спрямовані на відновлення і підтримання попередніх показників із подальшим їх вдосконалення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь