A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

У СВЯТОГО МИКОЛАЯ ПРОСИЛИ ПЕРЕМОГИ І МИРУ

Дата: 21.12.2022 10:21
Кількість переглядів: 121

У закладах освіти та культури Середино-Будської громади тривають заходи до Новорічно-Різдвяних свят.  Цьогоріч вони проходять дистанційно, але педагоги, культпрацівники  та батьки докладають усіх зусиль, щоб у дітей не згасло бажання вірити в казку, в новорічне диво. Традиційно, діти писали листи до Святого Миколая, брали участь у конкурсах малюнків на новорічну тематику, виготовляли поробки і прикраси для ялинки. Головне бажання – миру і перемоги, щоб скоріше зустрітися з друзями, відвідувати садок і школу, улюблені гуртки, займатися спортом на стадіонах і в спортивних залах, зустрітися з рідними, які виїхали за кордон, і тими, хто захищає Батьківщину.

Таке ж бажання висловили і дорослі мешканці громади, що підтвердилось опитуванням, проведеним працівниками КЗ «Центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради серед жителів та гостей міста напередодні Дня св.Миколая.

Акцію під назвою "Подарунок для захисника" організували у Середино-Будському ліцеї 2. Діти, батьки, педагоги та мешканці міста стали помічниками Святого і зібрали подарунки для воїнів. Кожен вклав свою лепту у підготовку подарунків від Святого Миколая. Бо напередодні свята усі люди очікують на здійснення своїх бажань. А спільним бажанням, яке об'єднує всіх українців, є мир і спокій у нашій державі.

     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь