A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

КОЖНА ДИТИНА МАЄ ВИХОВУВАТИСЬ В ГІДНИХ УМОВАХ

Дата: 23.12.2022 12:45
Кількість переглядів: 131

Фото без опису23 грудня при першому заступнику  міського голови Середино-Будської міської ради – заступнику голови комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Середино-Будської міської ради Ірині Заплаткіній було проведено чергове засідання комісії. Основним завданням якої є сприяння забезпеченню реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток.

На засіданні були розглянуті три питання: щодо доцільності позбавлення батьківських прав відносно неповнолітньої дитини, щодо виконання батьківських обов’язків матір’ю відносно малолітніх дітей та забезпечення дітям належного рівня життя, затвердження індивідуальних планів дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, та дітей, які перебувають на первинному обліку дітей, які залишились без батьківського піклування, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування у службі у справах дітей Середино-Будської міської ради.

З усіх питань присутніх проінформувала головний спеціаліст  служби у справах дітей Середино-Будської міської ради Наталія Манушина. З метою прийняття рішень, які не суперечать інтересам дітей, під час обговорення зазначених питань члени комісії та запрошені висловлювали власну думку та вносили пропозиції.

За результатами зустрічі комісією були прийняті рішення, які відповідають вимогам чинного законодавства та спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

Всі рішення взяті під контроль до їх повного виконання.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь