СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

ДІТИ СЕРЕДИНО-БУДСЬКОЇ ГРОМАДИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ОБЛАСНИХ НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНИХ СВЯТАХ

Дата: 27.12.2022 13:34
Кількість переглядів: 126

Фото без описуЩороку до Новорічно-Різдвяних свят планується ряд заходів з метою організації дозвілля дітей, які на ці свята мають ще й шкільні канікули. Цогоріч з 24 грудня канікули вже розпочалися в учнів Чернацького ліцею, з 30 грудня заплановані шкільні канікули у Середино-Будських ліцеях №1, №2 та Жихівському ліцеї. З 01 січня – у КЗ «Середино-Будська мистецька школа». Пора дитячих розваг обмежена війною, але педагоги і батьки прикладають усі зусилля, щоб діти могли відпочити і від навчання, і від тривожних думок: виготовлять своїми руками новорічні подарунки і листівки для друзів і рідних,  роблять ялинкові прикраси, малюють, співають, переглядають онлайн-привітання та вистави, підготовлені вчителями, беруть участь в різних майстер-класах, новорічних конкурсах.

Діти нашої громади також долучились і до обласних новорічних заходів. У грудні 2022 року відбувся обласний новорічний фестиваль «Різдвяний передзвін». Переможцями фестивалю-конкурсу стали 17 дітей, вихованців КЗ «Середино-Будський Центр дитячої та юнацької творчості». Це учасники гуртка «Основи хореографії» (керівник Лариса Фещенко), учасниця гуртка «Народна творчість» Софія Тимохова (керівник Галина Гончарова) та вихованець гуртка «Паперова пластика» Владислав Кириєнко (керівник Ольга Бутаєва). Переможців привітала директор КЗ «Середино-Будський Центр дитячої та юнацької творчості» Любов Харитоненко та вручила їм солодкі подарунки, передані організаторами фестивалю.

Також 24 грудня 4 учні Середино-Будських ліцеїв №1 та№2 взяли участь в Новорічно-Різдвяному святі, організованому  в Сумському Національному академічному театрі драми та музичної комедії імені М.С.Щепкіна, та перегляді новорічної вистави «Пітер Пен».

Кращі творчі роботи вихованців ЦДЮТ та мистецької школи представлені для огляду на виставці, організованій на першому поверсі приміщення Середино-Будської міської ради.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису  Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису  Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь