A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Про включення до переліку об’єктів критичної інфраструктури

Дата: 02.01.2023 09:47
Кількість переглядів: 155

Фото без описуПовідомляємо, що Міністерство аграрної політики та продовольства України (далі Мінагронолітики) розпочало прийом заявок від підприємств сектору харчової промисловості та агропромислового комплексу для включення їх до переліку об’єктів критичної інфраструктури відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2022 р. 1384 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 9 жовтня 2020 р. 1109 «Деякі питання об’єктів критичної інфраструктури».

Зазначеними змінами, зокрема, Мінагронолітики визначено секторальним органом сфери захисту критичної інфраструктури, відповідальним за сектор харчової промисловості та агропромислового комплексу.

Мінагрополітики відповідно до наказу від 21.12.2022 1049 утворено робочу групу ідентифікації та категоризаііії об’єктів критичної інфраструктури в секторі харчової промисловості та агропромислового комплексу.

Документи супровідним листом довільної форми надсилаються на поштову адресу Мінагронолітики: 01001, м. Київ, вул. Хрещатик, 24 або на е-mail: agro-ki @minagro.gov. ua

Після розгляду робочою групою надісланого пакету документів приймається рішення щодо наданню підприємству статусу об’єкта критичної інфраструктури та його категорізації.

Секторальний перелік об’єктів критичної інфраструктури формується робочою групою, затверджується Мінагрополітики і в установленому порядку подається до уповноваженого органу із захисту критичної інфраструктури (Держспецзв ’язок).

Статус об'єкта критичної інфрасгруктури може надавати пріоритетність у забезпеченні електроенергією та впливати на бронювання військовозобов'язаних працівників.

Як подати документи для включення підприємства до переліку об'єктів критичної інфраструктури можна дізнатись за посиланням:

https://minagro.gov.ua/napryamki/kritichna-infrastruktura/vklyuchennya-

pidpriyemstv-do-pereliku-obyektiv-kritichnoyi-infrastrukturi

         З повним алгоритмом дій для подачі заявок можна ознайомитись на ресурсах Міністерства аграрної політики та продовольства України за  посиланням:

https://minagro.gov.ua/news/minagropolitiki-rozpochalo-zbir-zayavok-z-metoyu-fiksaciyi-obyektiv-krilichnoyi-infrastrukturi-vazhlivih-dlya-prodovolchoyi-bezpck -den s-bashI k

Приклад розрахунку категоризапії об'єкта критичної інфраструктури та алгоритмом дій для подачі заявок додаються.

Додаток: на 4 арк. 1 прим.

Алгоритм включення до переліку

Розрахунок категоризації об'єкту критичної інфораструктури


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь