A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

Дата: 04.01.2023 14:32
Кількість переглядів: 188

Фото без опису03 січня 2023 року в приміщенні Середино-Будської міської ради під головуванням першого заступника міського голови – заступника голови комісії з питань ТЕБ і НС Ірині Заплаткіній відбулося засідання комісії з питань техногенно - екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

З метою забезпечення безпеки життя та здоров’я мешканців громади, на комісії було розглянуте питання заборони використання піротехнічних виробів, продажу алкогольних напоїв військовослужбовцям під час проведення святкових заходів на території Середино-Будської громади.

Начальник відділу забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту у Шосткинському районі центру забезпечення діяльності Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області Андрій Махоня, проінформував присутніх щодо можливості виникнення в 2023 році на території Середино-Будської громади повені і паводків внаслідок швидкого танення снігового покрову та кількості опадів. Був затверджений план заходів.

Важливим питанням залишається надання допомоги мешканцям Середино-Будської громади, чиє житло та майно зазнали пошкоджень внаслідок обстрілів з боку російської федерації. На даний час на території громади пошкоджено 127 домогосподарств. Був розглянутий Порядок надання допомоги мешканцям Середино-Будської міської територіальної громади, що постраждали внаслідок надзвичайної ситуації воєнного характеру. Також розглянуто питання співпраці з міжнародними гуманітарними організаціями щодо фінансової допомоги постраждалим.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь