СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

РЕЛІГІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПОДАРУВАЛА ГЕНЕРАТОР УПРАВЛІННЮ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ, СПОРТУ ТА ТУРИЗМУ СЕРЕДИНО-БУДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 17.01.2023 11:59
Кількість переглядів: 156

Фото без описуСередино-Будська міська рада продовжує співпрацю з релігійними організаціями, які функціонують на території громади, з метою покращення добробуту співгромадян.  

Так, 17.01.2023 пастор Релігійної організації «Церква християн віри євангелійської» Анатолій Величко  передав   Управлінню освіти, культури, молоді, спорту та туризму Середино-Будської міської ради генератор електричної енергії, як благодійну допомогу. Разом з цим Анатолій Олександрович висловив підтримку всім освітянам нашої громади, які не зважаючи на складний час продовжують виконувати свою місію – нести світ знання дітям.

Управління на місцевому рівні виконує завдання з координації діяльності закладів освіти і культури, забезпечує реалізацію державної політики в галузі освіти, у сфері культури, туризму, молодіжної політики, фізичної культури та спорту, здійснює методичний супровід навчально-виховного процесу та виконує інші функції матеріально-фінансового забезпечення. У підвідомстві Управління знаходиться більшість бюджетних установ громади. У зв’язку з відключенням електроенергії виникають складнощі в організації роботи фахівців та спеціалістів, так як всі вони працюють з використанням електронних технологій, базами даних та програмним забезпеченням.

«Оперативна  галузева інформація опрацьовується безперебійно. Створені відповідні мобільні групи для обміну інформацією  з органами влади вищого рівня та підвідомчими закладами. У разі необхідності  використовуємо і власні гаджети та мобільний інтернет, - повідомила  начальник Управління Олена Алексейцева. Проте у роботі з фінансовими документами, базами даних закладів освіти, учнів та педпрацівників, об’єктів культурної спадщини, веденні кадрового діловодства, опрацюванні запитів, роботі з архівними документами  виникають складнощі, так як час роботи обмежується графіками відключення електроенергії і до них доводиться пристосовуватись. Тож ми дуже вдячні пастору Анатолію Олександровичу за переданий нам генератор,  який дасть можливість  використовувати робочий час у звичайному режимі та в повній мірі взаємодіяти з іншими структурами для виконання покладених на Управління повноважень.  Сподіваємось, що кращі часи у нас усіх попереду, працюємо і наближаємо нашу перемогу!»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь