A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

УКРАЇНА СОБОРНА. РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Дата: 23.01.2023 09:38
Кількість переглядів: 96

Фото без описуПід таким гаслом у закладах освіти і культури Середино-Будської міської громади відбулись заходи до відзначення 22 січня Дня Соборності України.

Сьогодні Україна –  незалежна і суверенна демократична правова держава, яка в неоголошеній війні відстоює соборність українських земель, територіальну цілісність, яку свавільно порушила держава-агресор. Наш народ демонструє безпрецедентну соборність українського духу – консолідацію всіх громадян, згуртованість незалежно від національності та регіону проживання. Українці єдині у спільному прагненні жити у вільній державі, яка сама визначає майбутнє, і увесь цивілізований світ – заодно з Україною!

У закладах освіти громади з нагоди вшанування 105-річниці проголошення Українською Центральною Радою у 1918 році незалежності Української Народної Республіки (IV Універсалу) проведено відповідні виховні години, організовано виставки дитячих малюнків на теми єдності українського народу, наближення нашої перемоги. Наші невтомні педагоги за підтримки містян продовжують виготовлення маскувальних сіток для захисників.

Бібліотечними закладами представлено читачеві тематичні виставки літератури «Соборність України, одна на всіх, як оберіг!». Працівники бібліотечної системи  долучились до флеш-мобу «Книжковий ланцюг єдності», де презентували всій Україні і світу збірки поезій наших талановитих поетів-земляків Галини Майорової та Надії Фурзенко.  Центром культури і дозвілля підготовлено відеопривітання співгромадянам до Дня Соборності України, в якому представлено  художнє читання вірша нашого поета-земляка Віктора Твердунова, пісенні композиції у виконанні вокалістів Центру, виставку фоторобіт патріотичного характеру. Керівники закладів освіти і культури на фейсбук-сторінках закладів розмістили привітання з нагоди Дня Соборності України.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь