СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Співпраця з КЗ "Центр надання соціальних послуг" Середино-Будської міської ради

Дата: 24.01.2023 11:41
Кількість переглядів: 133

Фото без опису24 січня 2023 року відбулась робоча зустріч з начальником Шосткинського районного сектору пробації № 3 Катериною Міцурою та завідувачем відділення соціальних служб Оленою Семененко.

В ході зустрічі відбулось обговорення актуальних питань щодо вдосконалення подальшої співпраці в напрямку запобігання вчинення повторних кримінальних правопорушень серед суб’єктів пробації, які відбувають покарання, не пов’язані з позбавленням волі, періодичного проведення соціально-виховної роботи з засудженими. Обговорено методику вивчення їх потреб, планування та визначення надання соціальних послуг задля досягнення виправлення і ресоціалізації суб’єктів пробації.

Співпраця "Центру надання соціальних послуг" та сектору з питань пробації спрямована передусім на надання соціальної допомоги засудженим особам молодіжного віку, неповнолітнім суб'єктам пробації під час їхнього перебування на обліку, а також зменшення ризику скоєння повторних злочинів даними особами, аби вони не опинилися в місцях позбавлення волі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь