СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

На Сумщині формується окремий стрілецький батальйон Збройних Сил України: як до нього долучитися

Дата: 06.02.2023 08:49
Кількість переглядів: 305

Фото без описуНа Сумщині формується окремий стрілецький батальйон Збройних Сил України. На службу запрошують чоловіків та жінок від 18 до 60 років, і тих, хто має військову спеціальність, і тих, хто без відповідного досвіду. Про це повідомили в Сумському обласному територіальному центрі комплектування 3 лютого.

Охочі вступати до Сумського стрілецького батальйону можуть звертатися до територіальних центрів комплектування. Дізнатися про вакансії можна також у центрах зайнятості, де представники центрів комплектації надають відповідні консультації."Ми запрошуємо чоловіків та жінок, які патріотично налаштовані, і прийняли для себе рішення служити в лавах Збройних сил України. Нам потрібні і офіцери, і сержанти, і рядові, і ті, хто служив, і ті, хто не служив, бо ми будемо проводити навчання, будемо проводити бойове злагодження. Треба і економісти, і юристи, і відділи МПЗ, цивільно-військового співробітництва. Багато якихось напрямків, і кожен може себе знайти. Також для жінок це актуально, тому що є кухарі, зв’язківці, які можуть працювати, лікарі — тобто з будь-якою спеціальністю".

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь