A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Шановні учасники бойових дій на території інших держав!

Дата: 15.02.2023 08:31
Кількість переглядів: 103

Фото без опису15 лютого – день вшанування тих, кому довелося воювати в чужих країнах.

Сини України завжди чесно і мужньо виконували свій військовий обов’язок. Ми шануємо їх героїзм і звитягу, захоплюємося найкращими людськими якостями тих, хто пройшов крізь «гарячі точки», не посоромивши своєї честі та гідності. На жаль, часто їх добра воля закінчувалася трагічно для рідних. Сьогодні ми схиляємо голови перед тими, хто віддав своє життя, виконуючи солдатський обов’язок  на території інших держав. Час і досі не загоїв рани учасників тих подій, які живуть і працюють у Середино-Будській територіальній громаді, ніколи не забуваючи про біль та загиблих на чужій землі друзів. Вічна пам’ять воїнам, які до кінця виконали свій військовий обов’язок!

Висловлюю  особливу повагу до тих ветеранів локальних збройних конфліктів, які нині використовують свій бойовий досвід для  збройного захисту України від московських загарбників, активно допомагають в обороні держави в інший спосіб, а також  вшановую пам’ять тих, хто віддав життя за свою державу в російсько-українській війні з 2014 року.

Для українського народу, воїнів ЗСУ духовні цінності учасників бойових дій, їх досвід мають величезне значення, відіграють неоціненну роль у вихованні нинішнього покоління захисників Вітчизни. Важливо, що, зберігаючи бойове братерство, ветерани передають досвід молодим і підтримують матерів, вдів і дітей полеглих побратимів.

Доземний уклін вам за мужність і героїзм, за високу громадянську відповідальність. Від усього серця зичу вам і вашим родинам здоров’я, щастя, добра, родинного затишку, впевненості в завтрашньому дні, успіхів у праці та добробуту в родинах.

Разом до перемоги!

 

З повагою, 

Секретар Середино-Будської міської ради                                          Олег ЗАГОРСЬКИЙ 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь