A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

СЕРЕДИНО-БУДСЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА - ЧЕТВЕРТА У РЕЙТИНГУ СПОРТИВНИХ ШКІЛ ІІ ГРУПИ ОБЛАСТІ

Дата: 20.03.2023 16:38
Кількість переглядів: 82

Фото без описуЗа підсумками роботи дитячо-юнацьких спортивних шкіл області у 2022 році КЗ «Середино-Будська ДЮСШ» посіла 4 місце серед 14 спортивних шкіл ІІ групи (наказ Департаменту освіти і науки Сумської ОДА від 06.03.2023 № 76-ОД «Про підсумки роботи дитячо-юнацьких спортивних шкіл області у 2022 році»

          Пріоритет у роботі Середино-Будської дитячо-юнацької спортивної школи  у 2022 році  - максимальна реалізація здібностей обдарованої молоді в дитячо-юнацькому спорті, удосконалення системи підготовки учнів, які систематично займаються у школі, і залучення їх до змагань різного рівня. 

        На жаль, через повномасштабне вторгнення російської федерації  у 2022 році значно зменшилась кількість змагань, участь у котрих дала  б змогу спортсменам виконувати контрольні нормативи.

        На виконання календарного плану спортивно-масових заходів Сумського  обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України на 2022 рік, учні Середино-Будської ДЮСШ взяли участь у 5 змаганнях обласного рівня та 1 змаганні всеукраїнського рівня. На обласних змаганнях посіли 7 призових місць, у тому числі І місць -2 (Лишенко Сніжана, Марченкова Олена, тренер-викладач Тетяна Бичкова), ІІ місць – 2 (Марченкова Олена, Семенченко Ілля, тренер-викладач Тетяна Бичкова), ІІІ місць -3 (Марченкова Олена, Семенченко Ілля, тренер-викладач Тетяна Бичкова). У Всеукраїнських змаганнях посіли 1 призове місце – ІІІ місце (Семенченко Ілля,  тренер-викладач Тетяна Бичкова).

        Кращими спортсменами за підсумками змагань 2022 року стали: МАРЧЕНКОВА Олена, СЕМЕНЧЕНКО Ілля, ЛИШЕНКО Сніжана ( відділення легкої атлетики, тренер-викладач БИЧКОВА Тетяна Володимирівна). Вітаємо колектив школи і учнів з гарними результатами та бажаємо нових перемог!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь