A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Соціальна допомога

Дата: 23.03.2023 16:25
Кількість переглядів: 124

Фото без описуСоціальний захист населення – невід’ємна складова політики держави, відповідальної за добробут, розвиток і безпеку своїх громадян. Це той чинник, від ефективності якого залежить цивілізаційний розвиток будь-якого суспільства. З’ясування сутності соціального захисту, його місця в політиці соціальної держави набуває особливої актуальності у складних умовах сьогодення, адже соціальний захист – це засіб збереження стабільності та злагоди в суспільстві.

Призначення всіх видів соціальних допомог, компенсацій та житлових субсидій – делеговані державою повноваження для реалізації їх на місцях. І тому, відділ соціального захисту населення апарату Середино-Будської міської ради прикладає максимум зусиль для забезпечення громадян громади своєчасною підтримкою з боку держави.

 Відділом вживаються всі можливі заходи щодо забезпечення  прийому всіх бажаючих по оформленню соціальних допомог, пільг та житлових субсидій.

Що таке державна соціальна допомога?

Державна соціальна допомога – це грошова одноразова або періодична соціальна виплата, що не залежить від попередньої трудової діяльності і надається у випадках та на умовах, передбачених чинним законодавством, з метою підтримки малозабезпечених осіб, а також компенсації додаткових витрат, які були понесені ними при настанні соціального ризику, за рахунок коштів державного чи місцевих бюджетів.

Які є види державної соціальної допомоги?

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь