A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Відбулось засідання п’ятнадцятої сесії міської ради

Дата: 30.03.2023 15:07
Кількість переглядів: 108

Фото без опису29 березня відбулось засідання п’ятнадцятої  сесії Середино-Будської міської ради восьмого скликання.

Головував  секретар міської ради Олег Загорський. У її роботі взяли участь шістнадцять депутатів. На порядок денний виносилось 23 питання та питання земельних відносин. 
Прийняті рішення про звернення  депутатів Середино-Будської міської ради 8 скликання до Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України, ДП «Сумський облавтодор» ВАТ«ДАК» Автомобільні дороги України», ДП «Дороги Сумщини», т.в.о. голови районної державної адміністрації - начальника районної військової адміністрації Оксани Тарасюк щодо ремонту доріг Т-19-15 Середина-Буда – Ямпіль – Береза, Т-19-08 Шостка – Зноб-Новгородське – Середина-Буда та доріг місцевого значення в межах Середино-Будської міської територіальної громади та до т.в.о. голови Сумської  обласної державної адміністрації – начальника обласної військової адміністрації Тараса Савченка та директора Департаменту розвитку інфраструктури Сумської обласної  державної адміністрації Володимира Дудченка щодо відновлення автобусного сполучення між обласним центром та Середино-Будською міською територіальною громадою.

    Розглядали питання щодо доцільності курсування автобусу за маршрутом  «м. Середина-Буда – м. Дружба (ст. Хутір-Михайлівський). Після обговорення прийняте рішення про зміну маршруту автобусу. З 03.04.2023 року автобус курсуватиме з  м. Середина-Буда до смт. Ямпіль та до залізничної станції «Івотка». Час відправлення уточнюється.

  Затвердили звіт виконання бюджету Середино-Будської міської  територіальної громади за 12 місяців 2022 року.

   До бюджету громади на 2023 рік унесені зміни. Доходну та видаткову  частини загального фонду збільшено  на 155,0 тис. гривень за рахунок субвенції з місцевого бюджету на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами, на 7403,9 гривень за рахунок  додаткової дотації з державного бюджету місцевим бюджетам для територій України, що зазнали негативного впливу у зв'язку з повномасштабною збройною агресією Російської Федерації  на зменшення незабезпеченості по заробітній платі з нарахуваннями. 2100,0 тис. гривень вільного залишку направлено на ремонт та утримання доріг Середино-Будської міської територіальної громади.

На розгляд  депутатів також було винесено питання щодо перейменування назви залізничної станції «Зернове». Так як  залізнична станція «Зернове» походить від назви прикордонного населеного пункту  рф с. Зернове, тому, згідно програми дерусифікації інфраструктури залізничного транспорту АТ «Укрзалізниця», передбачається перейменування станції. АТ «Укрзалізниця звернулась до міської ради з пропозицією змінити назву станції «Зернове» на назву « Середина-Буда». Депутати підтримали дану пропозицію. Рішення направлено до АТ «Укрзалізниця» для подальшої роботи та внесення змін в нормативну документацію.

Унесені зміни до Програми соціального захисту населення Середино-Будської міської територіальної громади на 2021-2025 роки, до  Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Середино-Будської міської ради та здійснення внесків до їх статутних фондів на 2021-2025 роки, до Програми економічного та соціального розвитку Середино-Будської міської  територіальної громади на 2021-2025 роки.

Розглядались інші питання. Усі рішення прийнято одноголосно.

Разом до перемоги! Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь