A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

НАРАДА ЩОДО ОРГАНІЗАЦІЇ БЕЗПЕКИ ДІТЕЙ

Дата: 13.04.2023 12:13
Кількість переглядів: 96

Фото без опису12.04.2023 відбулась нарада працівників Управління освіти, культури, молоді спорту та туризму Середино-Будської міської ради за участю інспектора сектору ювенальної превенції відділу превенції Шосткинського РУП ГУНП в Сумській області Юлії Московко з питання організації безпеки дітей на території громади. Власне було опрацьовано постанову КМУ від 07 березня 2023р. № 209 «Про внесення змін до постанов КМУ від 30 жовтня 2013р. № 841 і від 29 липня 2022р. № 854».

 З метою забезпечення захисту прав та законних інтересів дітей, які перебувають у зоні воєнних дій і збройних конфліктів, зазначеною постановою визначено порядок проведення евакуації дітей у разі загрози виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій в умовах воєнного стану. Також зауважено на відповідальності батьків за збереження здоров’я і життя дітей.

Працівниками Управління взято до відома зазначену постанову та окреслено ряд заходів на випадок можливого проведення евакуації дітей, у разі виникнення загрози їх життю або здоров’ю. Відповідні доручення дані керівникам закладів освіти.

Також до закладів освіти і культури громади доведено пам’ятку Середино-Будської міської ради  з рекомендаціями населенню у разі потреби в евакуації (здійсненні переїзду до іншого населеного пункту) та номерами телефонів відповідальних службових осіб для зв’язку та консультацій з цього питання.

За повідомленням Сумської обласної військової адміністрації,  наразі оперативна обстановка на прикордонні Сумщини стабільно контрольована. Підрозділи Сил оборони продовжують виконувати завдання на визначених рубежах оборони вздовж державного кордону.

Віримо в Перемогу! Віримо ЗСУ!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь