A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧ З ПИТАНЬ ПЕНСІЙНОГО ЗАКОНОДАВСТВА

Дата: 13.04.2023 12:15
Кількість переглядів: 69

Фото без опису12 квітня 2023 року в онлайн форматі спільно з  Департаментом освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, керівництвом та фахівцями Головного управління Пенсійного фонду Управління в Сумській області  для представників закладів управління освітою було проведено відеозустріч  з  новацій в пенсійному законодавстві в 2023 році та оцифрування трудових книжок.

У нараді взяла участь заступниця начальника Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Середино-Будської міської ради Тетяна КАЛІСТРАТОВА, яка опікується даним питанням в освітянській галузі громади.

Таке новшество, як оцифрування трудових книжок дійсно полегшить життя майбутнім пенсіонерам: електронний документ дасть можливість, при досягненні людиною пенсійного віку призначати їй пенсію автоматично, позбавить необхідності особисто відвідувати органи Пенсійного фонду України. Управлінням освіти, культури, молоді, спорту та туризму Середино-Будської міської ради, спільно з працівниками, відповідальними за кадрове діловодство в підвідомчих закладах, провдена  робота щодо надання відомосей, що містяться в паперових трудових книжках про трудову діяльність своїх працівників, для внесення їх до Реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування. За період з 01.01.2021р по теперішній час Управлінням освіти, культури, молоді, спорту та туризму в електронній формі подано 506 сканованих документів про трудову діяльність. Оцифровано 100%  трудових книжок, працюючого на даний час персоналу.

Також обговорювались питання особливості пенсійного забезпечення в освітній галузі, виправлення помилок у трудових книжках, подання звітності до ПФУ тощо.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь