A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Сумський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості: 12 років на службі людям

Дата: 28.04.2023 10:47
Кількість переглядів: 97

Фото без описуСумський центр професійно-технічної  освіти Державної служби зайнятості надає освітні послуги понад 12 років. За цей час отримали путівки у професійне життя  більше 40 тисяч здобувачів освіти.  

Окрім оволодіння професійними навичками, слухачі отримують вичерпну інформацію щодо послуг служби зайнятості, законодавчих нововведень у сфері зайнятості, грантових фінансових проектів, а також долучаються до благодійних соціальних проектів.

До прикладу, днями завершили навчання майже 20 здобувачів освіти за професіми «Манікюрник» та «Перукар (перукар-модельєр). Під час навчання особливу зацікавленість викликала інформація про грантову програму «єРобота». Отримавши кваліфіковані відповіді  щодо можливості отримання грантових коштів на розвиток бізнесу,  оподаткування та облікової політики підприємницької діяльності, особливостей здійснення підприємницької діяльності у сфері послуг слухачі курсів зробили чіткий вибір свого майбуття  – відкрити власну справу.

В рамках благодійності майстрині індустрії краси вже після навчання виявили бажання долучитися до добрих справ, які займають чільне місце в діяльності навчального закладу. Під егідою Сумського ЦПТО ДСЗ майстрині перукарської справи завітали до одного з медичних закладів обласного центру й подарували свято краси його пацієнтам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь