A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

ВИСЛОВЛЮЄМО ВДЯЧНІСТЬ ЗА ДОПОМОГУ

Дата: 02.05.2023 09:21
Кількість переглядів: 119

Фото без описуУправління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Середино-Будської міської ради висловлює щиру подяку всім, хто долучився до евакуації майна пошкодженого внаслідок обстрілу з території російської федерації закладу загальної середньої освіти Чернацького ліцею. 27.04.2023 в результаті прямого влучання авіабомби  у будівлю ліцею пошкоджено близька 70% загальної площі закладу. Частина приміщень другого поверху зруйнована вщент. У результаті вибуху другої авіабомби, яка розірвалася на території ліцею, пошкоджено конструкції спортмайданчика і прилегла територія.

Завдяки згуртованим діям місцевої влади і працівників ліцею вдалося евакуювати у безпечне місце вціліле майно. За розпорядженням секретаря міської ради Олега Загорського для цих робіт було залучено вантажний транспорт КП «Середино-Будська ЖРЕД», транспорт Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму міської ради. Силами працівників УОКМСТ, Чернацького ліцею, ФОП Плаксін О.В., небайдужих громадян здійснювалось завантаження вцілілого шкільного майна та його розвантаження за місцем подальшого зберігання. Також по завершенню евакуаційних робіт було здійснено закриття віконних та дверних прорізів першого поверху  будівлі матеріалами, які надала Середино-Будська міська рада – шалівкою, деревплитою та брезентом.

Велика подяка працівникам ДСНС, які винесли із зруйнованих класів і кабінетів архівні матеріали та шкільну документацію.

         Зазначені сумні події не вплинуть на хід навчального процесу, який здійснюється дистанційно. Усі педагоги забезпечені засобами технічного зв’язку з учнями.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь