A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

ПАМ’ЯТАЄМО! ПЕРЕМАГАЄМО!

Дата: 09.05.2023 10:31
Кількість переглядів: 93

День пам’яті та Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, День Європи, які відзначаємо 8 і 9 травня, – це дні, що уособлюють героїзм, силу духу, ратну працю й вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих доль, нездійсненних мрій і задумів, і вшанування усіх тих, хто вижив та пройшов через усі кола пекла Другої світової війни.

Немає більшої цінності, ніж радість життя на вільній землі! Сьогодні ці слова мають особливий сенс. Вони дають нам усвідомлення того, що людина може бути щасливою лише тоді, коли ніхто і ніщо не обмежує її свободу, її вибір, її плани на майбутнє, і, власне, її життя. Сьогодні воїни ЗСУ, працівники Нацгвардії, ДСНС, інших служб з честю виконують бойові завдання, захищаючи права вільних українських громадян уже від іншої навали, яка руйнує українські міста, українські долі, забирає людські життя. Але приклад відваги наших дідів дає упевненість у нашій неминучій Перемозі!

У закладах освіти і культури Середино-Будської громади проходять заходи, присвячені цим подіям. У дистанційному режимі з учнями й вихованцями проведено тематичні виховні години, віртуальні екскурсії, вікторини, виставки малюнків і творчих робіт, майстер-класи. У бібліотечних закладах і ОДР підготовлено добірки і виставки літератури, інформаційні бюлетені,  здійснено покладання квітів до пам’ятників Другої світової війни. Пам’ятаємо! Перемагаємо!

           

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь