A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

СВЯТО ОСТАННЬОГО ШКІЛЬНОГО ДЗВОНИКА У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ ГРОМАДИ

Дата: 31.05.2023 16:02
Кількість переглядів: 42

Фото без опису31.05.2023 заклади загальної середньої освіти Середино-Буської міської  ради завершили навчання . У 2022-2023 навчальному році 952 учні здобували освіту за дистанційною формою навчання у 4 ліцеях громади, виконували освітні програми на рівнях початкової, базової середньої  та профільної середньої освіти. У тому числі 62 учні здобували освіту, перебуваючи за кордоном. 100 учнів  дев`тих класів та 49 учнів одинадцятих класів отримають документи про здобуття освіти відповідного рівня.

Ураховуючи безпекову ситуацію в громаді, свято Останнього шкільного дзвоника  відбулось у дистанційному форматі. Учнів і вихованців від імені Середино-Будської міської ради  привітала начальник Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Середино-Будської міської ради Олена Алексейцева, яка висловила подяку  вчителям і батькам за співпрацю в організації і забезпеченні дистанційного навчання. Також відзначила важливість позашкільної освіти в організації творчого і спортивного дозвілля дітей. Позашкільною освітою у 2022-2023 навчальному році було охоплено 387 вихованців. Привітання діти отримали від директорів ліцеїв, класних керівників, перших учителів, друзів. Навзаєм учні підготували відео-звернення до педагогів і батьків із словами вдячності за турботу, любов і знання.

Відбулись «випускні бали» у дистанційному форматі у закладах дошкільної освіти м.Середина-Буда №1 та №2 «Ромашка» і «Сонечко». Заклади випустили по дві старших групи. Дошкільною освітою у 2022-2023 навчальному році було охоплено 198 вихованців міських садочків та 26 вихованців дошкільних відділень Жихівського і Чернацького ліцеїв. Цікаві відео-привітання і настанови для малюків підготували їхні вихователі і батьки, висвітливши найважливіші дні і події з життя груп і садочків.

У КЗ «Середино-Будська мистецька школа» у 2022-2023 навчальному році навчались 86 учнів у різних класах музичного і образотворчого відділень. Успішно склали іспити та отримали документ про освіту 5 випускників закладу, у тому числі 3 по класу фортепіано, 1- гітари, 1 –  скрипки.

Незважаючи на перешкоди і виклики війни, діти нашої громади розвиваються, навчаються, вдосконалюють знання і навички, беруть участь у конкурсах, змаганнях і досягають успішних результатів.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь