A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

До Дня захисту дітей

Дата: 01.06.2023 16:01
Кількість переглядів: 52

Фото без описуУ перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя! Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою.

Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям. У цей день в Україні та світі влаштовуються різні розважальні заходи, зокрема конкурси з подарунками, концерти, виставкові та пізнавальні заходи. Але, на жаль, в умовах сьогодення та постійних атак російських агресорів, ми не можемо влаштувати гідне свято для наших невгамовних малюків. Тому комунальний заклад «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради влаштував для них невеличку дизайн-галерею на асфальті, де діти мали змогу показати свою художню майстерність та отримати за це заохочувальні подарунки.

Тож нехай для наших юних митців завжди світить сонце, життя дарує приємні подарунки, а вночі на чистому, мирному небі для них сяятимуть мільйони яскравих зірок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь