A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Міжнародний день безневинних дітей-жертв агресії

Дата: 05.06.2023 09:25
Кількість переглядів: 35

Фото без опису04 червня 2023 року ми відзначаємо Міжнародний день безневинних дітей-жертв агресії, одне з найтрагічніших свят, яке нагадує нам про жорстокі наслідки війни та насильства, зокрема, тих, які сталися внаслідок російсько-українського конфлікту.

Протягом останніх років, діти з України були невинними жертвами цієї війни. Багато з них загинули, стали інвалідами або втратили своїх рідних. Незліченні долі дітей були розірвані, їхні дитинство позбавлене миру та безпеки. Це непоправима трагедія, що залишає невиліковні рани у серцях багатьох людей.

Міжнародний день безневинних дітей-жертв агресії має на меті привернути увагу світової спільноти до таких страшних подій і побороти безчинства, яке спричиняє страждання невинних дітей. Ми не можемо мовчати перед цими злочинами проти людства.

Сьогодні ми вшановуємо пам’ять всіх вбитих та депортованих дітей з України. Нехай їхні життя, які були забрані надто рано, стануть нагадуванням про невід’ємне право на мир та безпеку для всіх дітей.

Ми закликаємо світ об’єднатися, підтримати дітей, які страждають від насильства, та покласти край безчинству. Давайте спільно будуємо світ, де діти мають право на щасливе дитинство, де вони можуть рости й розвиватися.

Секретар

Середино-Будської  міської ради                                   Олег ЗАГОРСЬКИЙ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь