СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

ВІТАЄМО «РОМАШКУ»!

Дата: 08.06.2023 09:32
Кількість переглядів: 111

Фото без описуЗаклад дошкільної освіти Середино-Будської міської ради №1 «Ромашка» посів третє почесне місце у номінації «Реалізація освітнього процесу в закладах дошкільної освіти з використанням дистанційного формату»  ІІ (обласного) етапу фестивалю-огляду фахової майстерності педагогів закладів дошкільної освіти «Світ дошкілля», який проводився з 11 травня до 19 травня 2023 року.

У даній номінації було представлено  проєкти 12 закладів дошкільної освіти області ( https://drive.google.com/drive/my-drive посилання на захід).

Мета фестивалю - сприяння пошуку педагогічних ідей щодо модернізації та вдосконалення змісту дошкільної освіти, упровадження сучасних інноваційних моделей освітнього процесу.

Також висловлюємо вдячність педагогічному колективу  ЗДО Середино-Будської міської ради №2 «Сонечко», які долучились до фестивалю і презентували проєкт у номінації  «Краща методична розробка» з досвіду роботи педагогічних працівників закладів дошкільної освіти».

У 2022-2023 навчальному році заклади дошкільної освіти громади здійснювали навчання у дистанційному форматі, активно працювали середні і старші вікові групи дітей. Вихователі  садочків співпрацювали з батьками з метою надання рекомендацій щодо розвитку творчих здібностей дітей, вдосконалення навичок, корекції поведінки, виховання.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь