СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

ВІТАЄМО «РОМАШКУ»!

Дата: 08.06.2023 09:32
Кількість переглядів: 99

Фото без описуЗаклад дошкільної освіти Середино-Будської міської ради №1 «Ромашка» посів третє почесне місце у номінації «Реалізація освітнього процесу в закладах дошкільної освіти з використанням дистанційного формату»  ІІ (обласного) етапу фестивалю-огляду фахової майстерності педагогів закладів дошкільної освіти «Світ дошкілля», який проводився з 11 травня до 19 травня 2023 року.

У даній номінації було представлено  проєкти 12 закладів дошкільної освіти області ( https://drive.google.com/drive/my-drive посилання на захід).

Мета фестивалю - сприяння пошуку педагогічних ідей щодо модернізації та вдосконалення змісту дошкільної освіти, упровадження сучасних інноваційних моделей освітнього процесу.

Також висловлюємо вдячність педагогічному колективу  ЗДО Середино-Будської міської ради №2 «Сонечко», які долучились до фестивалю і презентували проєкт у номінації  «Краща методична розробка» з досвіду роботи педагогічних працівників закладів дошкільної освіти».

У 2022-2023 навчальному році заклади дошкільної освіти громади здійснювали навчання у дистанційному форматі, активно працювали середні і старші вікові групи дітей. Вихователі  садочків співпрацювали з батьками з метою надання рекомендацій щодо розвитку творчих здібностей дітей, вдосконалення навичок, корекції поведінки, виховання.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь