СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Шосткинський районний сектор № 3 філії ДУ « Центр пробаці» інформує.

Дата: 23.06.2023 10:10
Кількість переглядів: 114

Фото без опису22 червня 2023 року відбулася робоча зустріч  начальника Шосткинського районного сектору № 3 філії ДУ « Центр пробаці» в Сумській  області Катерини Міцури з керівним складом відділення поліції № 1                                        (м. Середина-Буда) Шосткинського РУП ГУНП в Сумській області .

 Мета зустрічі - обговорення результатів взаємодії правоохоронних органів при виконанні альтернативних видів покарань, проблемні питання взаємодії, проблемні питання, що виникають при виконанні вироків суду.

З начальником сектору кримінальної поліції відділення поліції № 1                                        (м. Середина-Буда) Шосткинського РУП ГУНП в Сумській області Андрієм Шульгою обговорено спільний алгоритм дій в частині здійснення розшукових заходів засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі та оголошення у розшук осіб, місцезнаходження яких не відомо та опрацьовано механізм обміну  інформацією.

По закінченню зустрічі сторони дійшли спільної згоди щодо подальшої співпраці, постійного проведення спільних заходів, які спрямовані на підвищення безпеки суспільства шляхом попередження скоєння суб'єктами пробації повторних кримінальних правопорушень, підведено підсумки спільної роботи за 6 місяців 2023 року та визначено пріорітети у напрямку роботи на ІІ півріччя 2023 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь